Badkamer Verbouwen

Aannemer Amsterdam totale verbouwingen, onderhoud, renovatie. Gespecialiseerd in installaties van badkamers en keukens.
 

  • badkamer plaatsen, bouwbedrijf Amsterdam
    badkamer geplaatst in Landsmeer

 

Wilt u een nieuwe badkamer plaatsen? 

De juiste vakman kiezen is een van de meest belangrijke keuzes die u moet maken bij het laten opknappen van uw huis, en dat is bij de badkamer renovatie zeker niet anders.

HCB Timmerwerken is sinds 15 jaar een erkend bouwbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van badkamers en keukens. De werkwijze van HCB Timmerwerken is gebaseerd op vakmanschap en grondigheid, duidelijke afspraken en het nakomen daarvan.

U wilt wel vooraf weten, wat op u afkomt. Schrijf daarom een bericht aan Hans Bekker, eigenaar van HCB Timmerwerken, via mail:hans@hcbtimmerwerken.nl of gebruik het contact formulier: http://hcbtimmerwerken.nl/contact-offerte-intakegesprek/ met daarin een korte omschrijving van de gewensde verbouwing.  Laat uw telefoonnummer achter, zodat Hans contact kan opnemen met u. Vanzelfsprekend kunt u Hans ook direct bellen op 06 4154 2703.

Voor het intakegesprek gaat ons voorkeur uit na een afspraak op locatie, zodat uw wensen voor de verbouwing in alle details kunnen worden besproken. Het intakegesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend.

Hoe spoedig moet de verbouwing plaats vinden?

Het voordeel van HCB Timmerwerken is, dat Hans Bekker bij alle werkzaamheden leidinggevend en hands-on aanwezend is. Hans is uw contact persoon, en vertaalt uw afspraken stapsgewijs tot technische aanwijzingen aan de uitvoerende krachten.

Er word dus één project tegelijk aangegaan. HCB Timmerwerken werkt bij een klant tot het project af is. In onze werkwijze houden we rekening met uw planning.

Voor de verbouwing van een badkamer rekenen wij gewoonlijk 10 werkdagen; bij uitzondering kunnen 12 werkdagen worden benut. Cementen vloeren worden op vrijdag gestort om te laten drogen tijdens het weekend. Dan zijn de werkzaamheden afgesloten; uw nieuwe badkamer is klaar voor gebruik.

Kosten van de badkamer renovatie

Hans zal uw een gedetailleerde offerte laten toekomen. Deze offerte houd alle kosten in, inclusieve materiaal en arbeid. Prijzen blijven vast mits tijdens de werkzaamheden uw plannen worden gewijzigd.

BTW is 21% voor materiaal, en 6% voor arbeid.

Garantie

Wij geven 2 jaar garantie op ons werk! Lees in onze algemene voorwaarden over onze garantie.

U kunt ons ook via werkspot boeken: http://www.werkspot.nl/profiel/h-c-b-timmer-en-onderhoudsbedrijf . Tevens vind u hier ook klanten referenties.

Comments: 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>