Begroting Badkamerrenovatie

Aannemer Amsterdam totale verbouwingen, onderhoud, renovatie. Gespecialiseerd in installaties van badkamers en keukens.

 

Begroting Badkamerrenovatie

Hoe zit de begroting voor een badkamerrenovatie in elkaar?

Een vuistregel is dat het totale badkamerrenovatie project, inclusief materialen en installatie, niet meer dan 5 tot 10 procent van de waarde van uw huis mag kosten.

De kosten van de badkamerrenovatie moet u optellen bij de meerwaarde van uw huis bij wederverkoop. Een statistiek, die ik tegenkwam meldt, dat u voor een badkamerrenovatie van goede kwaliteit zo’n 62 % terugkrijgt. Realiseer u dat bij een renovatie van luxe kwaliteit de meerwaarde slechts 56 % oplevert. Dat geeft aan, dat een renovatie van goede kwaliteit al rendabel is voor de meerwaarde van uw huis.

badkamer verbouwen, bouwbedrijf Amsterdam badkamer verbouwen, bouwbedrijf Amsterdam badkamer verbouwen, bouwbedrijf Amsterdam badkamer verbouwen, bouwbedrijf Amsterdam badkamer verbouwen, bouwbedrijf Amsterdam badkamer verbouwen, bouwbedrijf Amsterdam

Voor een gratis offerte en een gratis intakegesprek neemt u contact op met Hans Bekker van HCB Timmerwerken. Dat kan via mail : Hans@HCBTimmerwerken.nl, of via het formulier onder contacten. We zullen u graag tot antwoord staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>