Nieuwe Badkamer Plaatsen

Aannemer Amsterdam totale verbouwingen, onderhoud, renovatie. Gespecialiseerd in installaties van badkamers en keukens.

badkamerrenovatie badkamer laten plaatsen badkamer plaatsen

Een Badkamer Laten Plaatsen

De badkamer verbouwen staat hoog op het verlanglijstje! De badkamer is dé aangewezen plek om je te ontspannen, om jezelf optimaal te kunnen verzorgen. Dus waarom zou je haast maken om die plek zo snel mogelijk te verlaten? Heeft de badkamer een onhandige indeling, een slechte ventilatie, onprettig licht? Misschien kan de sfeer optimaler door een beter, mooier design?

Dit belangrijke privé domein blijkt voor veel mensen een zere plek. Op de verlanglijstjes voor verbouwingen zetten mensen badkamers op de tweede plaats, alleen keukens scoren hoger. Toch wordt het achterstallige onderhoud vaak uitgesteld, maar dit heeft met de hedendaagse crisis te maken. Maar na maximaal 20 jaar kan het niet langer! De badkamer is aan vernieuwing toe!

De badkamer heeft de complexiteit van meerdere componenten in een compacte ruimte. Dat maakt, dat de kwaliteit van de uitvoering het wezenlijke verschil maakt. Gerekend naar vierkante meters zijn badkamers relatief de duurste plekken om te verbouwen. Dat wil echter niet zeggen, dat je een fortuin moet besteden!

Het komt aan op de ervaring en deskundigheid van de juiste vakman. Vraag altijd eerst om advies bij elke stap van de renovatie. Dus nu dé vraag: Wie kan mijn badkamer verbouwen? Bel ons voor een gratis intakegesprek en offerte!  De contactgegevens van HCB Timmerwerken vind je onder ‘contact’.

 

HCB Timmerwerken- en onderhoudsbedrijf
Hans C. Bekker
Katharina
Reviewed Item
Nieuwe Badkamer Plaatsen
5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>