totale verbouwingen, onderhoud, renovatie, timmerwerk, tegelwerk, stucwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, dakwerk, CV installaties en electrawerk.
 
 
keuken plaatsen

Wilt u meer weten over de kwaliteit van onze werkzaamheden?

Wij hebben gewoon heel tevreden klanten, waarvan een groot aantal referenties heeft achtergelaten. Daarvoor dank! Referenties lees je hieronder, en voor referenties op werkspot klik je hier.

Hier lees je onze Algemene Voorwaarden.

Heeft u werk laten uitvoeren door ons? Geef graag uw commentaar in de sectie hieronder. Commentaren worden op werkdagen binnen 24 uur publiek gemaakt.

 

HCB Timmerwerken- en onderhoudsbedrijf
Hans C. Bekker
klantenreferenties
Reviewed Item
Klanten over HCB Timmerwerken
5

Comments: 6

 1. Via de leverancier van onze sanitairgoederen een visitekaartje gekregen van HCB. Na telefonisch contact al snel een afspraak geregeld in het weekeinde. In alle rust de situatie opgenomen en de werkzaamheden benoemd. Samen de prijs afgesproken.Geen gedoe met vage offertes, maar mondeling in vertrouwen.
  Na ontvangst van de goederen een afspraak gemaakt voor de plaatsing.
  Alle werkzaamheden vakkundig en netjes uitgevoerd. In alle opzichten mee kunnen denken en tijdens de uitvoering vaak overleg hoe en wat precies moest worden gedaan.
  Prima communicatie en goede sfeer.
  Alles conform afspraak geregeld en prima en netjes afgewerkt.
  Aanrader!

 2. Hans en zijn Team leren kennen via Werkspot.Hans is een ondernemer die alle tijd voor zijn klanten neemt(zelfs op Zaterdag&Zondag. Ook geeft hij advies en haalt hij de door zijn klanten gekochte spullen op.Hans is een vakman die je niet het vel over je neus trekt en gaat voor 100% tevreden klanten.Hans heeft bij ons de gehele badkamer gesloopt en opnieuw modern weer opgebouwd.Ondank wat kleine tegenslagen (waar Hans GEEN schuld aan had)is de complete verbouwing binnen 15 dagen gerealiseerd.Helaas hoor je nog wel eens van bouw en verbouw ondernemers dat ze hun klanten in de rotzooi laten zitten na aanbetaling,geloof dat daar zelfs een televisieserie van is. Nou ik weet zeker dat je VAKMAN HANS daar niet zult aantreffen.Hans is iemand die je in je hart sluit.Binnenkort moet onze wc eraan geloven en ik hoef niet te zoeken naar een vakman want die heb ik al gevonden.Hans heeft hart voor zijn klanten en het resultaat mag er zijn.Dus voor een renovatie van wat voor een ruimte dan ook bel Hans want die neemt de tijd voor je.Hans heb je vandaag nog gebeld ik spreek je snel weer en de hartelijke groeten van truckertje Frank (mijn mannetje onderweg)Groeten Monique Muusz-v/d Star Almere

 3. Hans heeft samen met collega Peter onze badkamer verbouwd en helemaal rolstoelvriendelijk gemaakt. Het is een prachtige badkamer geworden. Het was een klus van bijna drie weken werk.
  Het fijne van Hans is dat hij altijd vrolijk fluitend binnen komt lopen ‘s ochtends, met zijn onvervalste Amsterdamse humor. Hij is erg klantvriendelijk wat voor ons betekent dat hij goed heeft geluisterd naar onze ideeën over de badkamer; positief meedenkt en steeds overlegt. Hij heeft keurig werk geleverd. Wij raden Hans van harte aan.

 4. Hans heeft onze complete badkamer opgbouwd het is een plaatje om van te dromen. Echt vak werk wat er is opgeleverd .voor een aantal dingen heeft hij een hele goede oplossing overlegd die ik zelf niet had kunnen bedenken. Mijn wasmachiene en droger moesten naar de ruimte naast de badkamer komen en Hans heeft het stroom daar naar toe doorgetrokken en ik heb het materiaal betaald . Alles wat er verders moest aangesloten worden was in een dag geregeld een kado van HCB .
  eind resultaat top top badkamer en een washok compleet met aansluitingen.Er waren een paar kleine druppels uit een paar aansluitingen en zelf op ze vrije zondag is hij gewoon langs gekomen heeft het verholpen.
  conclusie over HANS :Echt een gezellige hard werkende noord amsterdammer met hele goede oplossingen en ideeen .
  Hans namens mij en mijn vrouw heel veel dank voor je werk en ik zal als de keuken moet gedaan worden zeker HCB deze klus geven .
  Het was een zware klus maar het resultaat is paleis waardig
  Gegroet sander en chantal

 5. Ik heb mijn badkamer en toilet laten renoveren door Hans van HCB. Hans denkt mee, en geeft goed advies, dit echt een meerwaarde van HCB. Hans is een vrolijk en hardwerkend persoon. Tijdens de werkzaamheden constateerde Hans een probleem met een afvoer standleiding. Ik moest de technische hulpdienst van mijn appartementencomplex inschakelen om dit ongemak te verhelpen. Hans had zijn assistentie verleend aan de hulpdienst, waardoor het probleem snel verholpen was. Ik kon dat echt echt waarderen, top! Het resultaat van de renovatie is echt boven mijn verwachtingen. Ik kan HCB echt aanraden!

 6. H.C.B. Timmer- en onderhoudsbedrijf heeft bij ons een doucheruimte groter gemaakt, voorzien van toilet, geheel betegeld en afgewerkt. Een uitdaging bij dit project is de hoogte van 3 meter 60, betegelen en stucen tot en met het plafond, en het feit dat er 4 trappen vanaf de beganegrond te nemen zijn om bij deze verdieping te komen.
  Hans van H.C.B. Timmer- en onderhoudsbedrijf is een echte Amsterdammer en is open en direct. Dat is erg fijn, want je weet redelijk snel waar je aan toe bent. Communicatie is een aandachtspunt waar ze extra energie in stoppen, zo neemt Hans waar nodig contact op om de werkzaamheden en keuzes daarin door te spreken.
  Niet alles wordt vastgelegd, want er wordt gewerkt vanuit vertrouwen. Als je 100% zekerheid wilt, dan is alles vastleggen wel verstandig, maar door de regel is dat bij Hans niet nodig.
  We vonden het meedenken met ons erg prettig. Omdat H.C.B. Timmer- en onderhoudsbedrijf een allround bedrijf is kunnen ze op veel vlakken adviseren. Dat heeft bij ons meerwaarde gehad in de geboden oplossingen. Een extra nis boven het toilet, een dorpel in de breedte van de muur en isolatie in de ruimten rondom het toilet en de nieuwe wand zijn voorbeelden van dit meedenken en de jarenlange ervaring in het vakgebied.
  H.C.B. Timmer- en onderhoudsbedrijf heeft de klus heel netjes en binnen de planning geklaard. Lange dagen met hard werken zijn daar zeker onderdeel van.
  Heel fijn dat alles netjes is achtergelaten ondanks dat bij de verbouwing toch een flinke puinhoop is ontstaan (daar ontkom je bij een dergelijke verbouwing toch niet aan).
  Eén van de speciale herinneringen aan H.C.B. Timmer- en onderhoudsbedrijf is de gezelligheid en dat er zelfs met mij naar de bouwmarkt is gegaan om samen materialen in te kopen.
  Naast de drijfveer die je ziet om een project met vakmanschap uit te voeren levert H.C.B. Timmer- en onderhoudsbedrijf een complete dienst van het begin tot de succesvolle oplevering.
  In het segment is H.C.B. Timmer- en onderhoudsbedrijf één van de betere en kunnen we dan ook van harte aanbevelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>